Dette sier andre klinikker om Lokal Synlighet:
Anmeldelsene ligger også på Google.

Emilie Johansen, Klinikk24 Tromsø

Før vi begynte å samarbeide med lokal Synlighet slet vi med å markedsføre oss selv på rett måte og nå ut til de rette kundene. Noen måneder var det lite nybookinger av pasienter og terapeutene hadde problemer med å fylle opp listene sine. 

Etter at vi inngikk et samarbeid med lokal Synlighet har responsen vært enormt bra. På to måneder har de skaffet oss 157 nye pasienter. Vi ser at denne jobben klarer vi ikke selv, så vi har valgt å fortsette vårt samarbeid med dem . Måten de jobber på er både tillitsvekkende, effektivt og du føler at at du får en personlig og tett oppfølging. 

Jeg vil anbefale Herman Granerud og lokal Synlighet til alle i min bransje. De gjør en fantastisk jobb. Uten de hadde det vært vanskelig å komme gjennom den spesielle tiden og situasjonen vi private står i. Mvh Klinikk24

Synneve Berdal, Klinikkleder Tannlegehuset i Bergen

Før vi startet å samarbeide med Lokal Synlighet hadde lite målbare resultater. Pasientene våre kom stort sett på anbefaling fra andre. Rådgivningen fra byråene var mangelfull og vi ble etter hvert misfornøyde.

Etter samarbeidet med lokal synlighet, har vi hatt en helt annen tilkomst av nye pasienter. Vi ser at markedsføringen gir direkte resultater og vi kan styre kampanjene når det passer oss for å fylle opp timebøkene. Pasientene som kommer er motiverte for behandling. 

Ellers opplever vi raske tilbakemeldinger og god kommunikasjon med lokal synlighet.

Joakim Marthinsen, Klinikkeier Curatio Naprapatklinikk, Bergen

Jeg kan varmt anbefale Lokal Synlighet sine tjenester. Jeg fikk hjelp i 2 måneder fom 17/10/2020 tom 17/12/2020, og i perioden genererte det 98 helt nye pasienter til klinikken. Utrolig bra! :D

Adrian Paul, Eier Optimal Klinikk, Oslo

Klinikken vår har vært kunde av Lokal Synlighet over lengre tid. Jeg ble kontaktet av de ifjor og var litt skeptisk til å begynne med. Idag er vi totalt avhengige av LS, og har blant annet ansatt 3 nye terapeuter siden nyttår da vi vet at vi har et trygt byrå i ryggen som hjelper oss med nye kunder.

Før vi inngikk et fast samarbeid med Herman hadde vi testet ulike markedsførere uten særlig hell. Idag har vi en tydelig økende kundemasse med Facebook annonsering og leadsgenerering. Herman og Lokal Synlighet har nå total ansvar for alle våre selskaper. Det er uten tvil et lønnsomt samarbeid som har økt marginene og omsetningen vår.

Herman er ellers rask og pliktoppfyllende til å besvare og følge opp våre ideer.

Jørgen Nilsen, Stadionklinikken, Fredrikstad

Vi er en klinikk som er meget fornøyd med samarbeidet med Lokal Synlighet. De setter opp kampanjer raskt og effektivt. For oss bidro det til 89 kundeemner i løpet av en måned. Design av annonse og kampanje utformes på en måte vi som klinikk kan stå inne for, uten å føle at vi måtte selge oss billig.

Iram Kaz, Klinikkleder Greverud Tannlegesenter, Oppegård

Topp annonserings byrå! 

Vi er en tannlege klinikk som startet et samarbeid med Lokal Synlighet i høsten 2019. Vi har fått veldig mange nye ‘’seriøse’’ pasienter som ønsker videre behandling. 

Vi har tidligere jobbet med flere andre byråer som kan hente pasientene, men de pasientene er ikke villige til å ta behandling og ikke ønsker å få årlig tilkalling. 

Herman fra lokal synlighet er lett å komme i kontakt med, veldig ansvarlig og gir gode råd om annonseringer som gir bra resultater.

Nils Ragnar Raaum, Klinikkleder Vitalia Tannklinikk, Asker

Vi har tidligere lagt ut egne kampanjer på FB og Instagram, i tillegg til Google Ads, men det har kun gitt sporadisk respons til en høy pris. 

Etter samarbeid med Lokal Synlighet har dette "tatt av"; vi har hatt jevn tilgang på pasienter som ønsker konsultasjoner; faktisk har vi måtte sette opp ventelister og tidvis tatt pauser for å komme gjennom alle som har ønsket timer. Ellers god oppfølging og rask respons ved henvendelser. Profesjonelt oppsett av annonser/ markedsføring og tiltalende form med bilder og tekst.

Knut Andre Olstad, Klinikkleder Naprapatene AS

Vi har i perioder det siste året jobbet med Lokal Synlighet for å markedsføre oss for nye kunder. Vi startet opp med dette i en ellers rolig periode av året og merket med en gang at dette satte oss i kontakt med mange potensielle kunder. Dette har for oss fungert veldig bra å bruke i perioder hvor vi vanligvis ville hatt lavere belegg. Det har også vært effektivt når vi har økt bemanninger og har hatt behov for nye kunder for å fylle listene til den nye ansatte. Knut Andre Olstad, Naprapatene AS

Bjarne Mjørud, Eier Yndis-tannlegene 

Yndis-tannlegene i Asker startet opp sommeren 2020, uten pasientlister. Vi hadde mange idéer om hvordan vi skulle markedsføre oss, men kom tilfeldigvis over én av Lokal synlighets kunde-annonser på Facebook og tok kontakt for å høre om dette var noe de kunne hjelpe oss med også. Det var det! Resultatet ble at vi frem til i dag, naturlig nok ved siden av fornøyde pasienter og word of mouth, har kunnet basere en eventyrlig vekst utelukkende på Lokal synlighets tjenester! 🚀 Vi ser frem i mot et fortsatt godt samarbeid med Lokal synlighet, både ved nåværende og fremtidige lokasjoner. 👍

Najaf Ali Kazmi, Klinikkleder Sentrum Tannlegesenter, Oslo

Super service. Gode resultater. Anbefales på det sterkeste!!!
Velkommen til oss!
Vi fyller opp timebøkene dine
Vi er et annonseringsbyrå i Oslo som hjelper klinikker å fylle opp kalenderen sin med seriøse pasienter med behandlingsbehov hver uke.

Med et mål om å være en langsiktig sparringspartner som sørger for nye pasienter og klinikkens omdømme, samarbeider vi eksklusivt med én klinikk i et gitt nærområde.