Vi hjelper klinikker å fylle opp timebøkene med seriøse pasienter hver uke.

Vi hjelper klinikker å fylle opp timebøkene med seriøse pasienter hver uke.

Annonsering

Annonseringen tilpasses hver uke for å unngå dødtid hos de ansatte slik at kapasiteten utnyttes til det fulle.

Tjenestesammensetning

Kampanjene settes sammen for å tiltrekke seriøse pasienter, ikke de som hopper fra klinikk til klinikk for beste pris.

Omdømme

Fornøyde pasienter er en klinikks beste selger. Vi gjør det enkelt for pasientene å legge igjen positive anmeldelser på nett.

Tilbakemeldinger fra andre klinikker:

Synneve Berdal, Klinikkleder Tannlegehuset i Bergen

Før vi startet å samarbeide med Lokal Synlighet hadde lite målbare resultater. Pasientene våre kom stort sett på anbefaling fra andre. Rådgivningen fra byråene var mangelfull og vi ble etter hvert misfornøyde.

Etter samarbeidet med lokal synlighet, har vi hatt en helt annen tilkomst av nye pasienter. Vi ser at markedsføringen gir direkte resultater og vi kan styre kampanjene når det passer oss for å fylle opp timebøkene. Pasientene som kommer er motiverte for behandling. 

Ellers opplever vi raske tilbakemeldinger og god kommunikasjon med lokal synlighet.

Adrian Paul, Eier Optimal Klinikk, Oslo

Klinikken vår har vært kunde av Lokal Synlighet over lengre tid. Jeg ble kontaktet av de ifjor og var litt skeptisk til å begynne med. Idag er vi totalt avhengige av LS, og har blant annet ansatt 3 nye terapeuter siden nyttår da vi vet at vi har et trygt byrå i ryggen som hjelper oss med nye kunder.

Før vi inngikk et fast samarbeid med Herman hadde vi testet ulike markedsførere uten særlig hell. Idag har vi en tydelig økende kundemasse med Facebook annonsering og leadsgenerering. Herman og Lokal Synlighet har nå total ansvar for alle våre selskaper. Det er uten tvil et lønnsomt samarbeid som har økt marginene og omsetningen vår.

Herman er ellers rask og pliktoppfyllende til å besvare og følge opp våre ideer.
Gratis vekstplan for klinikkeiere:
Hvordan klinikker kan skaffe nøyaktig så mange pasienter de ønsker hver uke og dermed ha full kontroll på månedlig omsetning
Vekstplanen tar for seg:
  Hvordan legge tilrette for et pålitelig salgssystem som skaffer deg antallet pasienter du trenger for å nå målene for klinikken, uavhengig om det er å fylle opp ubrukt kapasitet eller åttedoble omsetningen over det neste året. 
  Testede metoder som har gitt en trygghet knyttet til pasientstrøm for klinikkeiere over hele Norge.
  Hvordan posisjonere tjenestene klinikken tilbyr på en måte som gjør at dere slipper å knive om laveste pris, og samtidig skaffe lojale pasienter som ønsker å bruke dere fast fremover.

Velkommen til oss!
Vi fyller opp timebøkene dine
Vi er et annonseringsbyrå i Oslo som hjelper klinikker å fylle opp kalenderen sin med seriøse pasienter med behandlingsbehov hver uke.

Med et mål om å være en langsiktig sparringspartner som sørger for nye pasienter og klinikkens omdømme, samarbeider vi eksklusivt med én klinikk i et gitt nærområde.